loading

Zameniti svoj stari automobil novim, samo kupiti novi ili se samo rešiti starog bez rizika koje kupoprodaja obično nosi. Izbeći preprodavce, oglase, obilaske, različita dokazivanja porekla i kvaliteta vozila. Autopromet vam sve ove mogućnosti nudi na jednom mestu.

Umesto da razmišljate kako i kome prodati, koliko će trajati prodaja, kakav administrativni lavirint zamena starog vozila novim donosi, dođite u prodajni salon Autoprometa na Bežanijskoj kosi i obavite sve na jednom mestu.

Bez čekanja u redovima, šaltera, bespotrebnog gubljenja vremena i strpljenja.

Mi ćemo u našem ovlašćem servisu pregledati Vaš automobil, bez obzira o vozilu kog proizvođača se radi.  U vrlo kratkom periodu napravićemo realnu procenu u skladu sa tržišnim cenama, koja će u kombinaciji sa specijalnom ponudom za kupovinu novog vozila uz pomoć „Opel finansiranja“ učiniti da se vozite u sasvim novom automobilu.

Pored novih, raspolažemo i ponudom polovnih automobila, koji su u pravilu održavana u našem ili nekom drugom ovlašćenom servisu, sa kojima odmah možete na put, jer smo ih mi proverili za vas. Dakle, ipak je moguće naći „i dobro, i povoljno“ u šta je lako izgubiti nadu listajući oglase.

Pregled i izrada ponude su besplatni i nisu ni u kom smislu obavezujući.

Vaše je samo da odvojite minumim Vašeg vremena i da nas posetite,  iznesete svoje želje našim menadžerima prodaje, a oni će u skladu sa tim i vašim mogućnostima predložiti najbolje rešenje.

 

Dobrodošli u Autopromet!

Polja označena sa * su obavezna.
Vaše lične podatke obrađuje odgovarajući kontrolor kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Više informacija koje se tiču vaših prava u vezi sa zaštitom privatnosti, kao i naše konkakt podatke, naći ćete ovde.
promo  
Idi na vrh