loading

Bez obzira da li vam treba dodatni prostor za prtljag ili ste se sa porodicom uputili na skijanje i neophodno vam je da bezbedno spakujete svoju ski opremu, Thule boksovi su sjajan izbor u situacijama kada krenete na duži put.  Bez obzira šta je vaša strast ili potraga, gde god da idete, sa Thule boksovima, slobodni ste da živite aktivan život u potpunosti.

Ponesite svoju ski opremu, ski board, dodatne stvari za sebe ili porodicu – jednostavno živite život u potpunosti. Od ove sezone u Autoprometu nudimo vam mogućnost da iznajmite Thule boksove i tako omogućite sebi i svojim najmilijima dodatni prostor za kabaste stvari tokom putovanja. U ponudi imamo dve veličine Thule boksova – Ocean 80 zapremine 320 litara i Touring 780 zapremine 420 litara. Uz boksove idu i nosači i to za Corsu, Merivu, Astru J, Astru K, Insigniju i Mokku.

Pre puta, samo nas pozovite na broj telefona 011/319 31 50 i zakažite dolazak u naš salon gde ćete moći da izaberete veličinu boksa koji vas zanima sa odgovarajućim nosačem i uživajte u svom putovanju punim plućima.

Idi na vrh