loading

Došlo je ono doba godine kada kreće praznična i prednovogodišnja euforija i kada većina razmišlja samo o poklonima ili o uštedi, s obzirom da se radi o jednom od najskupljih perioda u 365 dana.

U duhu prednovogodišnjih popusta, Autopromet nastavlja svoju tradiciju omogućavanja sjajnih popusta svojim kupcima i to od 300 do 1.000€.

 

Astra K, Astra Sedan, Mokka, Corsa, Adam, Combo i Vivaro Van deo su našeg ekskluzivnog društva koje ove godine može da se pohvali najboljim popustima i prilikom da postanu deo vaše porodice. Bez obzira da li vam treba mali gradski automobil, ozbiljan porodični auto ili unapređenje vašeg biznisa, ovu godinu možete završiti na najbolji mogući način – uz novi automobil po sniženoj ceni kakvu dajemo samo jednom godišnje.

 

Pored automobila koji su na akciji, tu su i svi ostali aktuelni modeli koje možete pogledati u našem salonu, kao i na našem sajtu. Na raspolaganju su vam svi aktuelni Opelovi modeli i izvrstan izbor boja, motora i opreme koje možete da formirate prema svojim željama i potrebama.

 

Zato ne propustite priliku, jer sledeća će MOŽDA biti tek za godinu dana.

Pozovite nas na broj telefona 011/319 31 50 i zakažite dolazak u naš salon gde ćete moći da se konsultujete sa našim prodavcima, pogledate automobile iz bliza i naravno kupite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama i željama. Požurite, jer cena se odnosi na ograničen broj vozila!Kontakt

Polja označena sa * su obavezna.
Vaše lične podatke obrađuje odgovarajući kontrolor kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Više informacija koje se tiču vaših prava u vezi sa zaštitom privatnosti, kao i naše konkakt podatke, naći ćete ovde.
Idi na vrh