loading

Bliži se kraj godine, pa s tim i veliki novogodišnji popusti!

Opel Astra J Enjoy po ceni od 12.750 EUR, idealan je odnos cene i kvaliteta. Automobil možete kupiti uz pomoć velikog broja opcija finansiranja koje omogućavamo za sve naše klijente, pomoću subvencionisanog kredita od 0% kamate do 2,88% u zavisnosti od perioda otplate, Raiffeisen Leasinga sa subvencionisanom kamatom - 1,69%!

Na lageru postoje i automobili sa višim paketom opreme u odnosu na istaknuti model. Sva vozila nalaze se na lageru, što dovodi do toga da se isporuka automobila zakazuje odmah po uplati. U toku akcije za Opel Astru J Enjoy, obezbedili smo specijalne pogodnosti i za  Astru K , Corsu 1.4 turbo, Insigniu  i Grandland X.

Za sve one kojima je potrebno komercijalno vozilo na akcijskim cenama do kraja godine su Opel Vivaro i Opel Combo Van sa velikom nosivošću, kao i zapreminom prtljažnog prostora.

U nastavku možete pogledati sve ponude, a pozivom na broj +381 11 3193150 možete zakazati test vožnju i dobiti sve ostale informacije. Akcije važe do kraja decembra i količine su ograničene. Očekujemo Vašu posetu.

Kontakt

Polja označena sa * su obavezna.
Vaše lične podatke obrađuje odgovarajući kontrolor kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Više informacija koje se tiču vaših prava u vezi sa zaštitom privatnosti, kao i naše konkakt podatke, naći ćete ovde.
promo 
Idi na vrh