loading
OPEL ovlašćeni servis

telefon: 011/2-604-254, fax: 011/319-09-56 ili 319-31-50

Prodaja rezervnih delova

telefon: 011/318-27-97, fax: 011/319-09-56 ili 319-31-50


Autopromet je ovlašćeni servis Opel vozila za teritoriju Srbije. Pored pružanja usluga održavanja vozila u garantnom roku, bavimo se i popravkom i servisiranjem starijih vozila. 

Osoblje servisa predstavljaju visoko obrazovani stručnjaci podržani grupom iskusnih specijalista koji se kontinuirano obučavaju u Opelovim centrima širom Evrope. Takođe, servis funkcioniše u skladu sa normama propisanim od strane evropske centrale Opela.

Nudimo Vam kompletnu uslugu:

-          servis i mehaničarske radove,

-          dijagnostiku elektronskih sistema na vozilu,

-          limarske radove i farbanje vozila,

-          servisiranje klima uređaja na vozilu,

-          reglažu/ centriranje trapa vozila i zamenu guma,

-          hotel za gume.

 

 

SEDAM RAZLOGA ZA ODRŽAVANJE VOZILA U AUTOPROMETU, OVLAŠĆENOM OPEL SERVISU

 

1.

Ovlašćeni Opel servis nudi usluge mehaničara, elektroničara, farbara i limara specijalno obučenih za rad na Opel vozilima.

 

2.

Ovlašćeni Opel servis poseduje specijalne uređaje za dijagnostiku i alate za servisiranje vozila i otklanjanje kvarova u skladu sa najnovijim standardima i preporukama proizvođača.

 

3.

Ovlašćeni Opel servis daje garanciju na izvršene radove i rezervne delove; originalni rezervni delovi, ulja, maziva i tečnosti smanjuju nivo trošenja i mogućnost oštećenja sklopova Vašeg vozila.

 

4.

Vaše vozilo koje je održavano u ovlašćenom Opel servisu ima veću vrednost zbog posedovanja overene servisne knjižice.

 

5.

Ovlašćeni Opel servis vodi servisnu istoriju Vašeg vozila i blagovremeno predlaže radove koje treba obaviti po isteku servisnog intervala i time povećava funkcionalnost Vašeg vozila.

 

6.

Cena održavanja vozila u ovlašćenom Opel servisu je konkurentna i prihvatljiva jer dobijate najbolji kvalitet i garanciju za uloženi novac; radovi se odvijaju po tačno predviđenom planu i programu proizvođača uz obaveznu prethodnu saglasnost vlasnika vozila uz naplatu usluga po predviđenim radnim normama proizvođača.

 

7.

Ovlašćeni Opel servis poseduje zamenska vozila što Vam štedi vreme i olakšava obavljanje svakodnevnih obaveza dok čekate da se Vaše vozilo dovede u vozno stanje.Vaš Opel partner,

AUTOPROMET promo